Xx_Kawasan Peninggalan Jejak_xX

Xx_Tekan Untuk Dana Chenta_xX

19 July, 2011

Xx_At Last...Hmmm...Alhamdulillah..._xX

Salam 1 Malaysia Bloggers2 Cayunk!

Firstly aku nak cakap MISS U coz lama dah kan aku tak update blog ni...Sangat2 bersawang & bersepah Ok...Now dh clean balik dh...
Ok dah...


Ni balik pada tajuk di atas....hikhikhikhik....=D
Alhamdulillah pada 27 Mei 2011(Jumaat) aku dah bergelar isteri kepada my Muchokkkk...ramai yg attend wedding aku...dan really2 sorry lupe nak invite korg...sgt2 sedih...aku busy smpai de jugak member2 lain yg aku tak invite...really2 sorry fwennzzz....=(

Acara pada 28 Mei 2011(Sabtu),berjalan lancar dan ramai jugak yang datang pada hari tu(thanx korg)...dapat jugak jumpa member2 yang lama dah tak jumpa...hmmmm,tak tau nak bebel ape dah...just tengok je gamba ni ok...=)

ENJOY !!!!!!



Erkkk...baju ape ni???hehehe...


ni masa bersanding tengahari tu...purple ok(my feberet color)...=)



ok,ni time potong kek & terus pergi outdoor...



sebelum...


selepas photographer edit...
nice x?


ada lagi dalam proses di edit oleh photographer aku...aku pun tengah excited nak tengok ni...maybe this week dapat la full album...=)

P/S: sorry korg sebab tak invite...memang terlupa sangat...

2 comments:

  1. nice photos kak. happy for you! nak kawin jugak la boley? :p

    ReplyDelete
  2. nyda : uittt,bole jo...join group den...hehehe...=)

    ReplyDelete