Xx_Kawasan Peninggalan Jejak_xX

Xx_Tekan Untuk Dana Chenta_xX

19 July, 2011

Xx_At Last...Hmmm...Alhamdulillah..._xX

Salam 1 Malaysia Bloggers2 Cayunk!

Firstly aku nak cakap MISS U coz lama dah kan aku tak update blog ni...Sangat2 bersawang & bersepah Ok...Now dh clean balik dh...
Ok dah...


Ni balik pada tajuk di atas....hikhikhikhik....=D
Alhamdulillah pada 27 Mei 2011(Jumaat) aku dah bergelar isteri kepada my Muchokkkk...ramai yg attend wedding aku...dan really2 sorry lupe nak invite korg...sgt2 sedih...aku busy smpai de jugak member2 lain yg aku tak invite...really2 sorry fwennzzz....=(

Acara pada 28 Mei 2011(Sabtu),berjalan lancar dan ramai jugak yang datang pada hari tu(thanx korg)...dapat jugak jumpa member2 yang lama dah tak jumpa...hmmmm,tak tau nak bebel ape dah...just tengok je gamba ni ok...=)

ENJOY !!!!!!



Erkkk...baju ape ni???hehehe...


ni masa bersanding tengahari tu...purple ok(my feberet color)...=)



ok,ni time potong kek & terus pergi outdoor...



sebelum...


selepas photographer edit...
nice x?


ada lagi dalam proses di edit oleh photographer aku...aku pun tengah excited nak tengok ni...maybe this week dapat la full album...=)

P/S: sorry korg sebab tak invite...memang terlupa sangat...

04 December, 2010

Xx_Aku Tengah Tahan Ni_xX



Sabar Separuh Daripada Iman...

Sabar Jaja...Sabar Jaja...

Jangan Marah-Marah...

Nanti Muke Macam ..



Dugaan Ni...


Tarik Nafassssss....
Lepassss.....
SMILE !!!!

03 December, 2010

Xx_Im Back...Huyeayy..."


Salam 1 Malaysia...
Lame Giler Tak Update...
Huhuhuhu...

Actually Takde Ape Nak Update,Tu Yang Susah Sangat Tu...
Ape Khabar Semua Kawan2?
Masih Ade Yang Ingat Saya Lagi Tak???


Harap Masih Ada Yang Ingat Kat Saya...hehehe

Ada Good News Nak Bagitau Korang2 Semua...
Tapi Tunggu Ye...!!!

P/S : Miss U Olsssss....!!

01 August, 2010

Xx_AHLAN WASAHLAN RAMADHAN..._xX


moga kita semua mendapat keberkatan dari Allah S.W.T di bulan Ramadhan ini...
selamat berpuasa semua kawan2...
harap2 semua kawan2 dapat puasa penuh tahun ni...hehehe...
ingat,makan jangan ikut nafsu ok...
sape yg berniat nak kurus macam aku,puasa adalah the best way untuk menurunkan berat badan ye...janji kerana Allah ok...
smile forever...love u alls...=)

17 July, 2010

Xx_Doakan Kejayaan Saya Ye Kawan-kawan_xX

Salam 1 Malaysia Sume...

arini aku nk cerita tentang masa depan aku...

harapan aku n keluarga aku...
**********************************************************


4 Jun 2010


Aku pergi ambil borang untuk apply jawatan inspektor polis
di ibu pejabat daerah(IPD) seremban 2...

aku isi la dgn teliti mengikut buku panduan yg telah diberikan...
selain 2 kene sertakan sijil2 n gambar....
dh settle isi,aku pn g la hantar...


ni die buku panduan nyer...



13 Julai 2010

dapat panggilan suruh ambil surat...
aku pun pegi ambil....

ni die suratnye...ape isi dalamnye???

UJIAN PEMERIKSAAN FIZIKAL...
pada 1.8.2010(ahad), di IPD Seremban 2....


kawan-kawan...
doakan aku lulus ye dalam temuduga pertama ni...
aku berharap sgt dpt keje ni...utk menyambung warisan ayah aku...
terima kasih banyak2 korg ye...
smile for u ollsssss...=)



p/s : semangat dah berkobar-kobar...hari2 pegi gym kuruskan badan n dapatkn stamina...hehehehe...

05 July, 2010

Xx_Ade Makne Tersirat Dalam Lagu Ni...=(_xX

Bila Cinta-OST Lagenda Budak Setan

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
...Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Hingga engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

04 July, 2010

Xx_Abes Diet Aku...Huh..._xX

salam 1 malaysia sume...
dh sebulan aku diet...hasil yg memberangsangkan...hehehe...
perubahan yg sangat menggembirakan aku...
tapiiiiiiiiiii.....hmmmm....dengarkan kesah teruja aku ni yep...

pada suatu hari tu,aku g la dating dgn tunang aku...
tibe-tibe perut lapar sangat-sangat...
nampak plak pizza...hadoiiii...
ape lg,kaki trus melangkah...
pikir diet jgk mase tu,tp dh lapar sgt...huishhh...

tengok menu,igt nk amek bread + soup jep...
then order skali dgn set pizza...
siap ckp dgn tunang...'syg mkn soup n bread je k...'
skali belek2 menu,nampak spegetti...
mulot ni trus je order tanpa segan silunye...

then makanan dh sampai,aku n tunang pn makan la...
mmg xpandang kiri kanan dh...hehehe...

haaa,tu nampak tak spegetti tu...aku punyer la tu...
pizza tu muchukk aku nyer....

haaa,gulung cik kak..jangan tak gulung...hehehe...

bestkan....memang best...mabeles ok...dh lama lak tak dapat tu...aduii...terkeliur aku...

haaaa,ambekkkkk....masok berdozen2 kalori + lemak + minyak...ehhhh,macam-macam la...
makan tak ingat dunia,ikot sangat cakap cacing kat perut tu...akibat eh,berat dah naik balik...
padan muka aku...hehehe...
tapi skunk ni aku on diet balik...untuk lebih berkesan,aku pegi gym skali...
turun jgk berat aku...huahuahuahua...sodeh...sodeh...terharu....sobsss...hiksss...

p/s : sape2 yg tengah diet tu,tlg la tahan nafsu yep...jgn jd cam aku ni...nampak memang sedap,tapi akhirnya sendiri yg mengidapnyer...hehehe...

*****************************
ni lak pix muchukk aku dgn seleranyer die makan...mentang-mentang badan dah sedap2 gitu...huishhhhh...geram aku...

ready to eat...hoooreyyyyy...

waittt....!!!drink first...slurppppp...ummm...

slrppp...mushroom soup + bread....yummyyy...

yeahhh...waacchhaaa...arrrgggmmmm....mabeles gitu...

see...fuuyyyooo...jeles tengok muchokk aku makan sedap2...
xpe...tunggu aku kurus betol2...siap la...(tengok,tak serik2 kan aku ni...)
hehehehehhee...

haaa,camtulah kesahnye...
da abes daaaa....~~~~yummmyyy...


p/s : tengah mengikat perut lagi...on diet...=)